sábado, 22 de junio de 2013

Pleno extraordinario día 27 de junio a las 12.00h, Teatro del Casino.


IMPORTANTE NUESTRA ASISTENCIA.

 

 

L'oposició força un ple a Vidreres per parlar de l'aigua

L'abastiment de les urbanitzacions centrarà la sessió extraordinària, que s'ha de celebrar abans de 15 dies

El ple de Vidreres, va celebrar la seva sessió ordinària dimarts al teatre de la Unió, perquè l'Ajuntament vell està en obres. Foto: J. GONZALO.
1
L'Ajuntament de Vidreres celebrarà un ple extraordinari per abordar la gestió de l'abastiment d'aigua a les urbanitzacions. La sessió ha estat forçada pels regidors de l'oposició, a petició del PSC. “Volem que s'aclareixi el tema de l'aigua”, va explicar Ruth Rosique, portaveu del PSC, que va anunciar la petició del ple extraordinari dimarts a la nit en el decurs del ple ordinari.
La socialista va explicar que volen que l'alcalde, Jordi Camps (CiU), doni explicacions sobre el cobrament del canon per part de les empreses que s'encarreguen de l'abastament d'aigua a les urbanitzacions –el poble s'abasteix d'aigua dels pous–. “El cànon no es cobra i les empreses no ingressen l'1'5% de la recaptació a què estan obligades”, segons la socialista.
Segons es va saber dimarts, ERC-VsT –soci de CiU en el govern– havia presentat aquest mes mateix una instància per demanar solucions en aquest tema. Camps va sorprendre tothom anunciant que s'havia creat una comissió informativa per analitzar aquest incompliment i altres possibles irregularitats en les empreses de subministrament d'aigua. Tot i així, no va convèncer l'oposició perquè retirés la petició de ple. És més, els regidors van mostrar sorpresa per la creació de la comissió. “Estic al·lucinant; m'acabo d'assabentar que formo part d'una comissió”, va ironitzar Ernesto Torres, del PP.

LA FRASE

El cànon no es cobra i les empreses no ingressen l'1'5% de la recaptació a què estan obligades
Ruth Rosique
Portaveu del psc a vidreres